Δέσποινα Μοιραράκη: «Πριν από έναν χρόνο απέλυσα έναν υπάλληλο – Αυτός ο άνθρωπος έχει εκμεταλλευτεί ότι…»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Πριν από έναν χρόνο απέλυσα έναν υπάλληλο - Αυτός ο άνθρωπος έχει εκμεταλλευτεί ότι...»

Στην κάμερα της εκπομπής “Fay’s Time”, μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα, αλλά και την επόμενη σεζόν του “Cash or trash”.

Ωστόσο, στο τέλος της συνέντευξης η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως εργαζόμενος που απέλυσε πριν από έναν χρόνο, χρησιμοποιεί το όνομά της για να “κλέψει” πελάτες της.

«Θέλω να πω κάτι και θέλω σε αυτό να με βοηθήσει ο σταθμός και η εκπομπή της Φαίης. Πριν από έναν χρόνο απέλυσα έναν υπάλληλο-συνεργάτη που είχαμε εδώ στην επιχείρηση. Αυτός ο άνθρωπος έχει εκμεταλλευτεί ότι δούλευε στην επιχείρηση Μοιραράκη και παίρνει την πελατεία μας τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας το όνομά μου.

Όσοι θέλουν να καθαρίσουν και να συντηρήσουν τα χειροποίητα χαλιά τους πρέπει να απευθυνθούν αποκλειστικά και μόνο στην επιχείρησή μας. Αυτό δεν είναι σωστό και πονάει η ψυχή μου. Δεν είναι ωραίο σε κάποιον που έχεις δώσει ψωμί να φάει, να εκμεταλεύεται το όνομα του ανθρώπου που τόσα χρόνια τον στήριζε» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.