Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη συνάντηση του με τον Snik: «Από κοντά είναι ένα γλυκό και συμπαθές παιδί»

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη συνάντηση του με τον Snik: «Από κοντά είναι ένα γλυκό και συμπαθές παιδί»

Όπως φαίνεται, τέλος στην κόντρα τους αποφάσισαν να δώσουν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Snik, όπως έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησης με τον Snik.

«Εγώ ήμουν σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα και περίμενα τη Νατάσα. Μέχρι να έρθει η Νατάσα, καθόμουν με τον Νίκο Οικονομόπουλο και μιλάγαμε για τον απόηχο της συνέντευξης… Κάποια στιγμή μπουκάρει στο μαγαζί με κάποιους φίλους του ο Snik με μια καμερούλα και γύριζε βίντεο. Ήρθε, έκανε λίγο πλάκα και με εμένα και με τον Νίκο. Δεν τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου.

Είπαμε δύο τρία πράγματα. Δεν έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Έχει μία συγκεκριμένη πρακτική και λογική στα πράγματα και θεωρεί -μπορεί να κάνει λάθος ή σωστό- ότι είναι ένας αντισυμβατικός καλλιτέχνης, που οτιδήποτε είναι κατεστημένο πρέπει να το διαλύσει. Είναι άποψή του. Και εγώ είμαι της ίδιας λογικής ό,τι είναι κατεστημένο και είμαι απέναντι στην εξουσία. Άρα, μάλλον ταιριάζουμε σε αυτό. Ο Snik με θεωρεί ότι είμαι κατεστημένο, άρα είμαι απέναντί του. Εμένα αισθητικά κάποια πράγματα που κάνει και που έκανε στο παρελθόν δεν μου άρεσαν κι άσκησα κριτική, λίγο πιο σκληρά εγώ και λίγο πιο σκληρά εκείνος και υπήρχε ότι έχουμε beef.

Ήρθε με χιούμορ εκείνος και κάναμε πλάκα κι ανεβάσαμε μία selfie ότι λήγουμε το beef, μαζί το είπαμε. Μου λέει για να λήξει το beef, θα κεράσεις beef εδώ; Δεν έφαγε beef και του χρωστώ ένα κέρασμα του ανθρώπου. Μετά ήρθε η Νατάσα και καθόταν και μίλαγε με την Νατάσα…Προφανώς διαφωνώ με κάποια πράγματα που λέει και κάνει και εκείνος διαφωνεί μαζί μου. Χθες που καθίσαμε στο τραπέζι, είδα ένα γλυκό παιδί. Η αλήθεια είναι ότι από κοντά είναι ένα γλυκό και συμπαθές παιδί. Από εκεί και πέρα δεν θα πάμε και διακοπές μαζί, ένα φαγητό θα το φάμε. Αυτά περί beef είναι αστεία» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.