Γιώργος Λιάγκας για υποδοχή Michele Morrone: «Ο Ομπάμα όταν είχε έρθει δεν κάναμε έτσι»

Γιώργος Λιάγκας για υποδοχή Michele Morrone: «Ο Ομπάμα όταν είχε έρθει δεν κάναμε έτσι»

Όπως έγινε γνωστό, στην Ελλάδα βρίσκεται από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, Michele Morrone.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από την ταινία “365 Days” του Netflix, έφτασε στην Αθήνα από το Μιλάνο μαζί με δύο συνεργάτες του και τη σύντροφό του, Μoara Sorio.

Μάλιστα, όπως είπε η Ελένη Βουλγαράκη μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, το οποίο μετέδωσε αποκλειστικά πλάνα, ο Morrone θα ερμηνεύσει 2 τραγούδια στο Madwalk.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν έχει κάνει κάποια επιτυχία ο ίδιος, σαν τραγουδιστής ή σαν ηθοποιός, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι γοήτευσε το γυναικείο κοινό στην ταινία “365 μέρες”.

«Υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που έχουν 1 εκ. ακόλουθους και δεν είναι σταρ. Ο Περρής είπε ότι ήταν υποψήφιος πέρσι για ‘βατόμουρο’. Ηθοποιό δεν τον λες, είναι γνωστός για την εμφάνισή του…» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε λέγοντας:

«Επειδή δεν μας θεωρούν σοβαρή χώρα, αλλά τόπο διακοπών και μόνο και φτηνών διακοπών, γιατί όταν πάνε αλλού και τους τα παίρνουν πιο χοντρά λένε ‘συγγνώμη πάω στην Ελλάδα με τόσα’. Αλλού τα σκάνε, την Ελλαδίτσα την θεωρούν ωραία αλλά όχι και ακριβή. Εμείς γινόμαστε γραφικοί που υποδεχόμαστε και γείτονες… είχε έρθει ένας Τούρκος και πώς κάναμε… και τώρα ήρθε ο Ιταλός και κάνουμε πάλι να ανοίξουμε τα σπίτια μας, ο Ομπάμα όταν είχε έρθει δεν κάναμε έτσι»!