Βίκυ Καγιά για γνωριμία με Michele Morrone λίγο πριν το Madwalk: «Είναι ένας γλύκας, ένας πάρα πολύ γήινος και…»

Βίκυ Καγιά για γνωριμία με Michele Morrone λίγο πριν το Madwalk: «Είναι ένας γλύκας, ένας πάρα πολύ γήινος και...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε η Βίκυ Καγιά που βρέθηκε στις πρόβες του Madwalk 2023.

«Πάντα έχω άγχος, με πιάνει ένα καρδιοχτύπι και λέω τώρα θα πέσω. Θα κάνω μία φορά πασαρέλα, γιατί παρουσιάζω τα Madwalk. Να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει αν δεν νιώθω γεμάτη, 30 χρόνια εργάζομαι. Ευχαριστώ τον Θεό για τα καλά που έχω. Ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση, έχω κερδίσει μία ηρεμία που είχα χάσει. Που αυτό σημαίνει πολλά.

Για έμενα ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση. Έχουν αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, προς το κανονικό. Μου αρέσει που κάνω τώρα τις δουλειές του σπιτιού. Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν. Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά. Όταν είναι κάτι θα σας το ανακοινώσω εγώ. Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου», είπε η Βίκυ Καγιά.

Όσο για τον super guest του Michele Morrone στο Madwalk και τη γνωριμία τους, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε: «Γνώρισα τον Μικέλε Μορόνε, είναι το καλύτερο παιδί. Τι γλύκας είναι αυτός. Χαιρετηθήκαμε, γνωριστήκαμε. Είναι ένας γλύκας, ένας πάρα πολύ γήινος και γλυκός τύπος. Είναι ένας άνθρωπος προσγειωμένος με βάθος. Είναι πολύ κουλ, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση».