Ελένη Βουλγαράκη: «Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη, δεν του αξίζει να κρίνεται για την προσωπική του ζωή»

Ελένη Βουλγαράκη: «Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη, δεν του αξίζει να κρίνεται για την προσωπική του ζωή»

Πρωταγωνίστησε ο Φώτης Ιωαννίδης στον μεγάλο αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, καθώς έδωσε τη νίκη στους πράσινους σημειώνοντας τα 2 από τα 3 γκολ.

Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Έλληνας επιθετικός μοιράστηκε με τους followers της για πρώτη φορά φωτογραφία με την Ελένη Βουλγαράκη, με αφορμή τα γενέθλιά της που ήταν το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», σχολίασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση του Φώτη Ιωαννίδη, με την Ελένη Βουλγαράκη να δηλώνει περήφανη για τον σύντροφό της.

Παράλληλα η Ελένη εξήγησε γιατί δε θέλει να μιλάει δημόσια για τη σχέση τους.

«Θέλω να σου πω κάτι, που σε κοιτάζω τόση ώρα. Σε μισώ. Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκη. Εσύ το έβαλες. Τα δύο τα έβαλες εσύ» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγαράκη.

«Θέλω να πω λίγο κάτι. Δε βάλαμε καμία φωτογραφία για να μιλήσουμε για αυτό και δε θέλω κιόλας να μιλάμε. Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες… οι ίδιοι που έστειλαν χθες συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν και θα βρίσουν. Και θα πάρει η μπάλα και εμένα.

Επειδή δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, γιατί είναι πολύ σοβαρός αθλητής. Του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι. Είμαστε ήρεμοι και μπορεί αυτό να βοηθάει επαγγελματικά», ανέφερε η Ελένη Βουλγαράκη.