Γιώργος Κιμούλης έξω από το δικαστήριο: «Είναι στη φύση του ανθρώπου να κάνει καταγγελίες ψευδείς»

Γιώργος Κιμούλης έξω από το δικαστήριο: «Είναι στη φύση του ανθρώπου να κάνει καταγγελίες ψευδείς»

Την Πέμπτη 27 Απριλίου ξεκίνησε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο των Αθηνών, η δίκη για τις αγωγές που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρά, αλλά και του ΣΕΗ, με την οποία διεκδικεί συνολικά ποσό αποζημίωσης πλέον του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ωστόσο, ο ηθοποιός μίλησε έξω από το δικαστήριο στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην καταγγελία εις βάρος του κάνοντας λόγο για «ψευδείς καταγγελίες».

«Θεωρώ ότι το κίνημα Metoo είναι σπουδαίο κίνημα μετρά 17 χρόνια περίπου, από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει οδηγήσει πάρα πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και στις φυλακές. Παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί και κάποια πρόσωπα τα οποία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα.

Είναι στη φύση του ανθρώπου και να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Αυτά τα πρόσωπα κατά τη γνώμη μου πέρα του γεγονότος ότι συκοφαντούν και δημιουργούν την ηθική βλάβη προς αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν πρέπει να τιμωρούνται ακριβώς για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα. Σας ευχαριστώ πολύ», δήλωσε ο Γιώργος Κιμούλης.