Γιώργος Καραμίχος: «Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου»

Γιώργος Καραμίχος: «Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον Θανάση Πάτρα, παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Πες τη Λέξη» στην ΕΡΤ, τις συνεργασίες που τον έχουν δυσκολέψει αλλά και το πρόβλημα υγείας που τον ταρακούνησε πριν λίγα χρόνια.

«Το διασκεδάζω το τηλεπαιχνίδι αλλά δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο. Και για το τηλεπαιχνίδι έλεγα όχι μέχρι τον Αύγουστο. Μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, τηλεπαιχνίδια και επιτροπές αλλά αρνήθηκα γιατί δεν ήταν η σωστή στιγμή για μένα» δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος για τα τηλεοπτικά του βήματα.

«Είμαι καλύτερα από πέρσι αλλά δεν σημαίνει ότι είναι όλα εύκολα. Η χρονιά μου επιφύλασσε πολλές ανατροπές και κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις» ανέφερε ο ηθοποιός για την παρούσα φάση της ζωής του, ενώ αποκάλυψε ένα σοβαρό περιστατικό με την υγεία του.

«Το τελευταίο κομβικό σημείο ήταν πριν από 4 χρόνια που έπαθα συγκοπή. Ήμουν στα γυρίσματα στη Μάλτα, πολλή πίεση από παντού, και έπαθα μία τροφική δηλητηρίαση. Ντράπηκα να πω ότι ζαλίζομαι και λιποθυμάω, οπότε λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα. Ήταν εξαιρετικό μάθημα και αλλαγή στροφής. Είναι πολύ εύκολο αν δεν έχεις τον νου σου και έχεις πολλά συναισθήματα αδιαχείριστα, κάτι να σου συμβεί», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Καταλαβαίνουμε ότι πάμε καλά από τα σχόλια στον φούρνο, τη λαϊκή αγορά και τα τηλέφωνα. Αυτό με τα μηχανάκια της τηλεθέασης δεν το πολυκαταλαβαίνω. Είμαι της παλιάς γενιάς, παλιά μας έλεγαν πάει καλά ή δεν πάει καλά» σχολίασε ο ηθοποιός.