Ο ενθουσιασμός της Amy Adams με την επιστροφή του Superman και η απάντηση της στο αν επιστέφει ως Lois Lane

Ο ενθουσιασμός της Amy Adams με την επιστροφή του Superman και η απάντηση της στο αν επιστέφει ως Lois Lane

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Henry Cavill ετοιμάζετε να ξανά φορέσει την κόκκινη κάπα του Superman και να επιστρέψει στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Ωστόσο, η Amy Adams που υποδύθηκε το κινηματογραφικό κορίτσι του Superman,  την Lois Lane στις ταινίες Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League: Part One και Zack Snyder’s Justice League, βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Disenchanted 2 και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την επιστροφή του Cavill στο ρόλο.

Μάλιστα, η ηθοποιός εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή του Henry Cavill στον ρόλο του Superman, λέγοντας: «Δεν είναι συναρπαστικό;».

Ενώ που αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, Darren Le Gallo, την ενημέρωσε, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένη για τον Cavill. Είναι ένας υπέροχος Σούπερμαν».

Όσο για το αν η Amy Adams θα επιστρέψει με τον ρόλο της Lois Lane στην ταινία του Superman, απάντησε: «Δεν μου έχουν μιλήσει γι’ αυτό. Αν είμαι εγώ, υπέροχα. Αν είναι κάποια άλλη, o ρόλος της Λόις έχει αποτυπωθεί από τόσες υπέροχες ηθοποιούς στο παρελθόν, οπότε θα υποστηρίξω όποια κι αν επιλέξουν».