Γιώργος Χρυσοστόμου: “Έγραψα επιστολή στο ΣΕΗ για μια κακοποιητική συμπεριφορά προς εμένα αλλά…”

Γιώργος Χρυσοστόμου: “Έγραψα επιστολή στο ΣΕΗ για μια κακοποιητική συμπεριφορά προς εμένα αλλά…”

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT» με την Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη, βρέθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε στον εργασιακό του χώρο, αλλά και στην επιστολή που έγραψε αλλά αποφάσισε να μην στείλει στο ΣΕΗ.

«Εκείνη η περίοδος που έγιναν γνωστές κάποιες συμπεριφορές στο θέατρο, εγώ φοβήθηκα γιατί θυμήθηκα πόσες φορές μου έχουν συμπεριφερθεί εμένα άσχημα και άρχισα να ανακαλώ και να θυμάμαι.

Εγώ δεν κρύβω ότι τότε που γράφανε επιστολές στο ΣΕΗ όλοι, εγώ έγραψα μια επιστολή αλλά δεν την έστειλα. Την κράτησα 3 μέρες στο σπίτι μου αρρώστησα τρομερά πολύ γιατί το έγραψα όλο αυτό που συνέβη. Μετά είχα ένα στομάχι για 3 μέρες χάλια, μετά το πέταξα αυτό το έκαψα, έκανα την ιεροτελεστία μου και ήταν σα να έγινε, ήταν τρομερά ψυχοφθόρο.

Δεν τους έχω συγχωρέσει όλους, αλλά ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι εγώ δεν φοβάμαι πια. Αν στην θέση που είμαι τώρα σαν χαρακτήρας και σαν δύναμη που έχω αποκτήσει, αν το δω μπροστά μου δεν θα αντέξω να μην πάρω θέση. Έχει τύχει να γίνει μπροστά μου και να πάρω θέση, με την όλη ευθύνη του μετά», δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.