Η φωτογραφία της Selena Gomez από την παιδική της ηλικία και το μήνυμα στον νεότερο εαυτό της

Η φωτογραφία της Selena Gomez από την παιδική της ηλικία και το μήνυμα στον νεότερο εαυτό της

Η Selena Gomez που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, συχνά μοιράζετε με τους followers της στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, με κάθε της post να γίνεται αμέσως viral.

Μάλιστα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την παιδική της ηλικία, αλλά και τις ανασφάλειες που βίωσε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η Selena έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία τρυφερή ανάρτηση, την οποία αφιέρωσε σε όλους τους φαν της, υπενθυμίζοντάς τους πως αξίζουν το καλύτερο.

Συγκεκριμένα η Selena Gomez ανάρτησε μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και έγραψε ένα μήνυμα στον νεότερο εαυτό της, αναφέροντας:

«Αγαπητέ νεότερε εαυτέ, σε παρακαλώ μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια. Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και θέλω η καθεμία από εμάς να είμαστε πιο ευγενικές με τους εαυτούς μας. Γράψε στον νεότερο εαυτό σου μία σπάνια υπενθύμιση και κόλλα την στον καθρέφτη σου, ώστε να του θυμίσεις πως αξίζεις τον κόσμο. Σας αγαπώ».

Στην ουσία, η Gomez ήθελε να ενθαρρύνει τις φαν της να κάνουν μία ανασκόπηση, να πάνε πίσω στον χρόνο και να συμφιλιωθούν με τους εαυτούς τους.

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί αφού και στον επίσημο λογαριασμό του beauty brand της, Rare Beauty, μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε τη συμβουλή που θα έδινε στον νεότερο εαυτό της.

«Αυτό που θα επιθυμούσα να μπορούσα να πω στον νεότερο εαυτό μου είναι: Εκτίμησε το πρόσωπο και το σώμα που έχεις. Μπορεί να μην μοιάζεις με οποιονδήποτε άλλο, όμως είσαι αυτή που είσαι και να είσαι περήφανη γι’αυτό», είπε η Selena Gomez.