Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: «Eίναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»

Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: «Eίναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»

Όπως είναι γνωστό, την ονομαστική του εορτή έχει στις 6 Ιανουαρίου ο Φώτης Σεργουλόπουλος και με αφορμή το βίντεο – αφιέρωμα που του έφτιαξαν στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”, θέλησε να κάνει μια on air αναφορά στη Μαρία Μπακοδήμου.

«Έχω περάσει πολλές γιορτές σε πλατό, αλλά μου αρέσει γιατί είναι μια οικογενειακή υπόθεση η τηλεόραση για μένα. Όσο δούλευα στην τηλεόραση ήμουν με ανθρώπους που ήταν οικογένειά μου. Ήταν άνθρωποι που τους έζησα κι έτσι συνεχίζω κι έτσι ξέρω ότι θέλω να κάνω τηλεόραση, με ανθρώπους που αγαπάω και κάνω οικογένειες. Είναι σκοπός μου να κάνω οικογένειες και γι’ αυτό δεν περνάω άσχημα στη δουλειά μου», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και πρόσθεσε:

«Η Μαρία είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αυτή η συνεργασία με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και με έμαθε να συνεργάζομαι και να ξέρω να σέβομαι τον άλλον, να δίνω την προτεραιότητα στον άλλον. Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις δίδυμο. Αυτό που κάναμε τότε στο πρωινό ήταν καινοτόμο για την εποχή του και έδωσε πάσα σε όλα τα υπόλοιπα. Κάναμε αυτό που γουστάραμε, ήμασταν και φίλοι».