Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν έβλεπα τον Σασμό πριν μου γίνει η πρόταση να παίξω»

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν έβλεπα τον Σασμό πριν μου γίνει η πρόταση να παίξω»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day», βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξανδρής που φέτος τον απολαμβάνουμε στην σειρά του “Σασμός” και τον ρόλο του Ευθύμη.

«Δεν έβλεπα και δε βλέπω πολλή τηλεόραση λόγω χρόνου. Δεν έβλεπα ούτε τον Σασμό, είχε τύχει όμως να δω μια σκηνή της Μαρίας Πρωτόπαππά με τον Δημήτρη Ήμελλο και ενθουσιάστηκα. Αντιλήφθηκα ότι υπάρχει χώρος να γίνονται πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που είχα στο μυαλό μου για μια καθημερινή σειρά» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Ενώ ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη γυναίκα του, τα παιδία τους αλλά και τα αδέρφια του αποκαλύπτοντας πως διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί τους.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 30 χρόνια και έχουμε δυο παιδιά. Πιστεύω περισσότερο στην τύχη παρά στο τι καταθέτεις σε μια σχέση. Φυσικά τα πράγματα στις σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια αλλά πιστεύω πολύ περισσότερο στην τύχη που δένει δυο ανθρώπους όποια σχέση κι αν είναι αυτή. Τα παιδιά μου έχουν εκφράσει πάνω στην κουβέντα την επιθυμία να ασχοληθούν με την υποκριτική αλλά όχι σοβαρά… Με τα αδέλφια μου έχω εξαιρετική σχέση» αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.