Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο»

Ευρυδίκη-Παπαδοπούλου-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο.

«Στο My Style Rocks, μου έκαναν ένα σύντομο βιογραφικό, με ρώτησαν ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχεις περάσει κι είπα οι χημειοθεραπείες και να κερδίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο. Μετά το ανέφεραν οι κριτές σε ένα concept που κάναμε για μαστογραφία. Ο καρκίνος πλέον θεραπεύεται στις μέρες μας και έχει 500 ειδών. Υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται κι άλλοι που συντηρούνται με θεραπείες. Δεν είναι πλέον αήττητος και δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος.

Μου αρέσει να τη λένε με το όνομά της. Ξεπερνιέται με πολύ καλή διάθεση και να κάνεις ωραίες σκέψεις. Είναι ένα πρώτο βήμα για να δεχθείς όλες τις θεραπείες μέσα σου θετικά. Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο. Κατάφερα να το ξεπεράσω κι είμαι καλά τα τελευταία 9 χρόνια. Όχι μόνο κατάφερα να τον ξεπεράσω, πήγα και σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, νηστική κι εκτεθειμένη με τον ήλιο. Όταν καταφέρνεις να τον νικήσεις και να γίνεις καλά, εκτιμάς τα απλά και τα λίγα. Την υγεία σου. Έμαθα να αποβάλω τους αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή μου και να δείχνω την αγάπη στους γονείς μου» εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ενώ σχετικά με τα χρήματα του Survivor, αλλά και τα 10.000 ευρώ που δώρισε μόλις αποχώρησε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε: «Τα χρήματα από το Survivor δεν τα έχω πάρει ακόμα. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, δώρισα 10.000€ στο Χαμόγελο του Παιδιού. Άκουσα αρνητικά σχόλια, επειδή το δημοσίευσα Εγώ το έκανα για να βοηθήσω για να νιώσω εγώ καλά με τον εαυτό μου και από εκεί και πέρα για να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια 27 χρόνια τώρα που δεν έχει πόρους, είναι από αυτά που δίνουμε. Όταν κάνεις ένα καλό γίνεται και η κοινωνία σιγά – σιγά καλύτερη».

https://www.youtube.com/watch?v=8M51GjuCGeA