Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους

Έναν χρόνο ζωής έκλεισε η κόρη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, που πήρε το όνομά της από το χαϊδευτικό που είχε η Βασίλισσα Ελισάβετ ως παιδί και από την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η μικρή έγινε ενός έτους το Σάββατο 04 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψης του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τους εορτασμούς για το ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Μάλιστα, οι γονείς της έδωσαν στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από την ημέρα των γενεθλίων της, στην οποία βλέπουμε ότι η μικρή έχει πάρει τα κόκκινα μαλλιά του πατέρα της.

Αυτή είναι η δεύτερη φωτογραφία της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex που έχει κυκλοφορήσει, καθώς η προηγούμενη είχε δημοσιευτεί όταν ήταν ακόμα μωρό.

Ωστόσο, ο φωτογράφος και οικογενειακός φίλος που τράβηξε το στιγμιότυπο, μοιράστηκε και άλλη μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Meghan με την κόρη της στο Twitter.

Ενώ αντί για δώρα για τα γενέθλια της κόρης τους, Harry και Meghan ζήτησαν από τον κόσμο να κάνει δωρεές στην οργάνωση World Central Kitchen, η οποία παρέχει γεύματα σε χώρες που αντιμετωπίζουν ανθρωπιστική, κλιματική ή άλλες κρίσεις.