Εβελίνα Παπούλια για το δεύτερο διαζύγιό της: «Υπήρχε κάτι υπόγειο, έβραζε η φάση και κάποια στιγμή επιτέθηκε…»

Εβελίνα Παπούλια για το δεύτερο διαζύγιό της: «Υπήρχε κάτι υπόγειο, έβραζε η φάση και κάποια στιγμή επιτέθηκε...»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μπαμπά-δες” με τον Τάσο Ιορδανίδη, βρέθηκε η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου αλλά και τους χωρισμούς της από τους συζύγους της.

«Ύστερα από περίπου δύο χρόνια ήρθε το διαζύγιο με τον σύντροφο μου και δεν σκέφτηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο πως δεν πρέπει να το πάρουμε εξαιτίας του παιδιού. Σκέφτηκα όμως ότι έπρεπε να χωρίσω πολύ νωρίτερα ίσως, απ’ ότι ήμασταν να χωρίσουμε, γιατί ήταν μικρή η Αφροδίτη. Οπότε δεν θα είχε εικόνες οικογενειακές, σπιτιού και ήταν πιο ασφαλές νομίζω το ότι χωρίσαμε τόσο νωρίς από ότι να νιώσει αποχωρισμό η Αφροδίτη σε μεγαλύτερη ηλικία», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

«Υπήρξε σχέση από την οποία μπορεί να έφυγες επειδή δεν σου άρεσε η συμπεριφορά του απέναντι στην Αφροδίτη;», ήταν η ερώτηση του Τάσου Ιορδανίδη, με την ηθοποιό να απαντάει:

«Ναι, ήταν ο δεύτερος γάμος μου. Μία που παντρεύτηκα και μία που χώρισα. Αυτό ήταν και το μεγάλο μου σφάλμα ή, αν θες, κάτι που δεν καταλάβαινα εγώ. Δεν είχα πάρει είδηση τι ακριβώς παιζόταν γιατί υπήρχε μια ηρεμία. Γενικά στο σπίτι υπήρχε πάντα μια ηρεμία. Οπότε, όταν κατάλαβα ότι δεν ήταν ακριβώς ηρεμία αλλά υπήρχε κάτι άλλο υπόγειο από κάτω, έβραζε η φάση γιατί κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη και όταν το είδα αυτό, την ίδια μέρα που συνέβη, της είπα: “μαζεύεις τα πράγματα σου, μαζεύω τα πράγματα μου και φεύγουμε”».