Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη από την ημέρα του γάμου τους

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη από την ημέρα του γάμου τους

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι από τα  αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Μάλιστα, την Παρασκευή 30 Ιουνίου το ζευγάρι έζησε μια ξεχωριστή ημέρα, καθώς παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την 5 ετών κορούλα τους.

Ενώ η μικρή πήρε το όνομα Αλεξάνδρα – Ωκεανίς, τα δύο μυστήρια έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα σε κλειστό κύκλο παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως ο γάμος για την Ελεονώρα Μελέτη ήταν πολύ ξαφνικός αφού δεν ήταν σχεδιασμένος. Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαροσούλης ζήτησε να την παντρευτεί αιφνίδια καθώς η παρουσιάστρια δεν γνώριζε τίποτα!

Ωστόσο, η Ελεονώρα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αδημοσίευτη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της.

«30/6/23 … ποζάροντας στη βάφτιση της Αλεξάνδρας Ωκεανίδας που κατέληξε σε γάμο. Μια πρώτη γεύση από τη μέρα που θα μπει στο άλμπουμ τον πιο ευτυχισμένων της ζωής μου. Από κάτω ακούγεται το τραγούδι του γάμου μας… Σας είχα υποσχεθεί κάτι.. το ετοιμάζω», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα του post της.