Ενοχλημένος με το ΣΕΗ ο Νίκος Μουτσινάς: «Δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς και…»

Ενοχλημένος με το ΣΕΗ ο Νίκος Μουτσινάς: «Δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς και...»

Επέστρεψε και η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά που δεν βγήκε στον αέρα την προηγούμενη Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή λόγω της τραγωδίας των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής θέλησε να εκφράσει ένα παράπονο προς το Σ.Ε.Η, καθώς δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του εθνικού πένθους.

«Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο και παίξαμε. Παρ’ όλα αυτά ο παραγωγός πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο και είπε “τι κάνουμε;” και τι σημαίνει το τριήμερο εθνικό πένθος; Για το υπουργείο σήμαινε ότι απλά δεν θα γίνουν δημόσιες εκδηλώσεις, τα θέατρα φυσικά και θα παίξουν κανονικά.

Δεν υπάρχει λόγος να μην παίξεις θέατρο, χαζός είσαι; Και να κάνουμε ενός λεπτού σιγής, την οποία και κάναμε και αυτό ήταν. Κάπως ενοχλήθηκα, γιατί δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς που μας ακούτε να βοηθήσετε γι’ αυτό που συνέβη στο κλάδο των ηθοποιών και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση το ΣΕΗ να μην παίξουμε την Τετάρτη, το οποίο ήταν αρκετά εκνευριστικό», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.