Νίκος Μουτσινάς: «Είναι μια εκπομπή που δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή»

Νίκος Μουτσινάς: «Είναι μια εκπομπή που δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή»

Επέστρεψε και η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά που δεν βγήκε στον αέρα την προηγούμενη Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή λόγω της τραγωδίας των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν μουδιασμένος στην έναρξη της εκπομπής, με τον ίδιο να αναφέρεται στην ανείπωτη τραγωδία.

«Ήρθαμε. Καλησπέρα, γεια σας παιδιά. Παύση ρε φίλε. Δε ξέρω τώρα, έχουν πέσει και οι ευχές στο κενό. Να πω καλή βδομάδα κι αν πιάσει, έπιασε. Καταλαβαίνετε ότι ειναι η θέση πολύ δυσάρεστη, γιατί είναι μια εκπομπή που δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά είναι ένας χώρος εργασίας. Το κανάλι μας τις τρεις πρώτες μέρες μας ενημέρωσε μόνο του και είπε ότι δε θα βγούμε, παρόλα αυτά πρέπει να συνεχίσουμε, οφείλουμε. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Δε θέλω να το δείτε ότι “αυτοί είναι στην κοσμάρα τους”. Πολύ απλά έχουμε έρθει στην εργασία μας και θα πρέπει να κάνουμε αυτό που έχουμε υποσχεθεί, όχι 100%. Γιατί δε βοηθάει και η πραγματικότητα. Θα ασχοληθούμε λίγο με το θέμα. Θέλω να πω και 2-3 πράγματα, γιατί κρατιέμαι πάρα πολύ. Θα το ξεπεράσουμε, γιατί αλλιώς δε γίνεται. Τώρα θα κάνουμε σαν να είναι μια μέρα όπως πριν δυο βδομάδες» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.