Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Το θεωρώ πάρα πολύ αγενές που ρωτούν τον πατέρα μου για την προσωπική μου ζωή»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Το θεωρώ πάρα πολύ αγενές που ρωτούν τον πατέρα μου για την προσωπική μου ζωή»

Καλεσμένες στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, βρέθηκαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα μεταξύ άλλων ότι θεωρεί πολύ αγενές πως κάποιοι ρωτούν συνέχεια τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, για τις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή.

«Παλαιότερα ήμουν λίγο πιο χαλαρή σε σχέση με αυτό. Ίσως και λόγω ηλικίας. Από όταν η ζωή μου άρχισε να τυλίγεται πλέον με φίλους, συντρόφους, οικογένεια, δεν μ’ αρέσει γιατί συμπαρασύρει και ένα περιβάλλον. Το θεωρώ πάρα πολύ αγενές που ρωτούν τον πατέρα μου για την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει καθόλου στη ζωή. Ακόμα και στους φίλους την μητέρα μας και τον πατέρα μας τους κρατάμε σε μία απόσταση.

Είναι πάρα πολύ αγενές και με θυμώνει πάρα πολύ. Με θυμώνει η ασυδοσία και το ότι δεν σκέφτεται κανείς ότι κάποια πράγματα – και δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια ή ψέματα – σε βάζουν σε μία διαδικασία να νιώθεις ενοχές, να νιώθεις ότι πρέπει να βγεις και να πεις κάτι με το ζόρι.

Νομίζω ότι επειδή είμαστε άνθρωποι που μέσα από το τραγούδι αποκτούμε μία δημόσια εικόνα και κάποιοι μας αγαπούν, δεν θεωρώ απαραίτητο ότι πρέπει να απολογούμαστε και να πέφτουν οι προβολές στο σπίτι μας. Χάνονται οι αξίες οι πραγματικές. Γιατί η οικογένεια και οι φίλοι δε μπορούν να συμμετέχουν σε τέτοια πράγματα, είναι λίγο βλακεία» εξήγησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.