Χριστίνα Σούζη: «Τελείωσε το πανηγύρι που παρουσίαζαν τον καιρό μοντέλα, δεν μπορούμε να…»

Χριστίνα Σούζη: «Τελείωσε το πανηγύρι που παρουσίαζαν τον καιρό μοντέλα, δεν μπορούμε να...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκε η Χριστίνα Σούζη.

Η μετεωρολόγος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο άβολη τηλεοπτική της στιγμή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ αλλά και το παλαιότερο «φαινόμενο» στο οποίο γοητευτικές κυρίες από άλλους χώρους παρουσίαζαν τον καιρό.

«Η άβολη στιγμή μου ήταν όταν δεν κατάλαβα τι μου έλεγαν. Είχε τελειώσει ο χρόνος και δεν έπρεπε να συνεχίσω να μιλάω σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την είπα λίγο σε κάποιον που δεν έπρεπε να την πω. Στη κυρία Εύα Αντωνοπούλου, αν και όταν μιλούσα και βέβαια ήξερα ότι ακουγόμουν στον αέρα. Για αυτό λέω ότι ήταν μια άβολη στιγμή γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και αυτό είναι το θέμα», είπε η Χριστίνα Σούζη και πρόσθεσε:

«Παλαιότερα κυρίες που δεν ήταν μετεωρολόγοι «διάβαζαν» τον καιρό σε autocue. Ναι, βέβαια. Πως θα ξέρει έναν μοντέλο να πει τον καιρό; Κοίτα, ευτυχώς αυτό τελείωσε».

«Και λέω ευτυχώς γιατί ο καιρός δεν είναι στολίδι για τον καθένα! Δεν μπορεί να παίζουμε με αυτό δηλαδή και να χαριεντιζόμαστε. Οπότε νομίζω ότι καλώς τελείωσε όλο αυτό το πανηγύρι» συμπλήρωσε η Χριστίνα Σούζη.