Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα σε ριάλιτι»

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα σε ριάλιτι»

Καλεσμένες στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, βρέθηκαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Μάλιστα, οι δύο ερμηνεύτριες αποκάλυψαν μυστικά από τη συνεργασία τους στη μουσική σκηνή, ενώ σχολίασαν και την σύγχρονη μουσική σκηνή της Ελλάδας.

«Είναι πιο δύσκολο να πετύχει κανείς αυτή την εποχή. Εμείς ζήσαμε μία εποχή που υπήρχε περισσότερη χαρά, ένταση. Κάναμε 6 παραστάσεις την εβδομάδα, ο κόσμος έβγαινε, ζήσαμε αυτές τις εποχές. Τραγούδια που γίνονταν επιτυχίες και από την πλευρά των εντέχνων και από την πλευρά των λαϊκών τραγουδιστών. Αν ξεκινούσα τώρα νομίζω ότι δεν θα έκανα τη διαδρομή που έχω κάνει» είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Ωστόσο, η ερμηνεύτρια ρωτήθηκε και για το αν θεωρεί πως τα μουσικά reality είναι ένας τρόπος για να αναδείξουν οι νέοι καλλιτέχνες το ταλέντο τους και η απάντησή της ήταν αρνητική.

«Δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις μία καριέρα στα reality και ό,τι έχει συμβεί είναι σπάνιο φαινόμενο να βγει από ένα παιχνίδι ένας τραγουδιστής ή μία τραγουδίστρια που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι παιχνίδι, δεν στέκει μουσικά. Είναι πιο πολύ ένα παιχνίδι και σε δεύτερο επίπεδο είναι το μουσικό», είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.