Έλενα Ακρίτα: «Προχθές έκαναν κάτι το οποίο με στεναχώρησε γιατί αφορά στον Γιάννη Μπέζο»

Έλενα Ακρίτα: «Προχθές έκαναν κάτι το οποίο με στεναχώρησε γιατί αφορά στον Γιάννη Μπέζο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, βρέθηκε η Έλενα Ακρίτα.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τα social media και αποκάλυψε πως πριν από λίγες ημέρες στενοχωρήθηκε, καθώς κάποιος δημοσίευσε μια μονταρισμένη φωτογραφία με το όνομά της, στην οποία υποτίθεται πως η ίδια έγραφε ότι «η καριέρα του Γιάννη Μπέζου τελείωσε».

«Προχθές έκαναν κάτι το οποίο με στεναχώρησε γιατί αφορά στον Γιάννη Μπέζο. Βγήκε κάποιος και έκανε ένα μοντάζ, ότι εγώ έγραψα πως η καριέρα του Γιάννη Μπέζου τελείωσε. Μπήκε ο κόσμος από κάτω στο Twitter και του είπε ότι δεν το έχω γράψει εγώ και δεν υπάρχει πουθενά. Άρχισε αυτό να ανακυκλώνεται. Η πλάκα είναι πως εγώ με τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο διαφωνώ σχεδόν στα πάντα σε θέματα κοινωνικά, τον θεωρώ έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς ever.

Και αυτό που ο κόσμος δε ξέρει, γιατί ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και δεν θέλει να δίνει αυτόγραφα και να κάνει δημόσιες σχέσεις, είναι πως είναι ο καλύτερος συνεργάτης γιατί αγαπάει και τιμά τους συναδέλφους του. Όταν πηγαίνουν σε θίασο που είναι ο Γιάννης και η υπέροχη σύντροφός του, Ναταλία Τσαλίκη περνάνε υπέροχα. Οικονομικά, ανθρώπινα, καλλιτεχνικά. Όχι, τον χρειαζόμαστε τον Γιάννη Μπέζο», είπε η Έλενα Ακρίτα.