Έλλη Κοκκίνου: «Τον Ιούλιο θα γίνω 54, δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές γιατί φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι»

Έλλη Κοκκίνου: «Τον Ιούλιο θα γίνω 54, δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές γιατί φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” με τον Σταύρο Θεοδωράκη, βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για την ομορφιά με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει και όσο περνούν τα χρόνια και μας βαραίνει την πλάτη, στα 40 κάτι σε επιβραβεύει η ζωή.

Στα 12 περίπου ξεκίνησα το σκι, μία που ανέβηκα στα πέδιλα και μία που δεν ήθελα να κατέβω ξανά. Το λάτρεψα. Έχω πάρει μετάλλια! Ο πρωταθλητισμός σου αφήνει κουσούρια. Έχω δισκοπάθεια, έχω τενοντίτιδα και στους δύο ώμους. Θα γίνω τον Ιούλιο 54. Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές. Φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι, μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη.

Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου. Δεν κάνω μπότοξ. Να κάνω μια φορά τον χρόνο, γιατί δεν μου αρέσει το παγωμένο βλέμμα. Μου αρέσει η φυσικότητα. Πού και πού μία φορά τον χρόνο θα κάνω κι αυτό ελαφρύ για να μην χαραχθούν ρυτίδες. Όσο πιο απλό, όσα πιο λίγα τόσο πιο μικρές δείχνουμε εμείς οι γυναίκες. Σε 5 χρόνια δεν ξέρω τι θα κάνω.

Σίγουρα η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο σε μια δουλειά που έχει προβολή. Ήμουν ένα γλυκό κορίτσι, όταν με ετοίμαζαν ήμουν πιο εντυπωσιακή. Στην σκηνή ήμουν σέξι, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Μπορεί να ήμουν σέξι, αλλά ήταν θηλυκά τα ρούχα που φορούσα. Νομίζω ότι ποτέ δεν το πούλησα έτσι. Η ομορφιά ανοίγει πόρτες, είναι ντε φάκτο.

Δεν πούλησα την ομορφιά μου για να κερδίσω κάτι. Θέλω να είμαι όμορφη, προσπάθησα για αυτό γιατί είχα πάρει κιλά κάποια στιγμή. Πάσχισα πολύ για να τα χάσω. Η ομορφιά ναι μεν είναι διαβατήριο, αλλά δεν φτάνει αυτό. Δεν θα πείσεις τον κόσμο για πολλά χρόνια επειδή είσαι όμορφος ή όμορφη.

Τώρα βγαίνω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι στα 33 μου. Αυτή η 20ετία με έχει αλλάξει τόσο πολύ εσωτερικά, οι ατέλειες μου είναι περισσότερες λόγω ηλικίας, αλλά εγώ αισθάνομαι πολύ πιο σίγουρη για μένα» εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.