Δέσποινα Βανδή: «Έφτασα πολύ κοντά στη Eurovision…από θυμό»

Δέσποινα Βανδή: «Έφτασα πολύ κοντά στη Eurovision...από θυμό»

Με “άρωμα Eurovision” ξεκίνησε το νέο live του J2US μέσα από την συχνότητα του Alpha, με αφορμή τον μεγάλο τελικό του Μουσικού Διαγωνισμού το Σάββατο 13 Μαϊου.

Μάλιστα, το μουσικό show δεν είχε διαγωνιστικό χαρακτήρα, αφού τα ζευγάρια ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες που αγαπήθηκαν στην Eurovision σε ένα μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια του live, ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε την Δέσποινα Βανδή για ποιον λόγο δεν έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

«Δέσποινα γιατί δεν έχεις πάει στην Eurovision;», ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης, με την Δέσποινα Βανδή να απαντά:

«Περιμένω να μεγαλώσω λίγο ακόμη και θα είμαι σαν τις γριές που είχαν πάει της Ρωσίας τότε. Η Eurovision είναι για νέα παιδιά, για να πηγαίνουν έτσι να δείχνουν τις δυνατότητες, τις ικανότητες που έχουν. Έχω δεχτεί πρόταση πολλάκις. Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο να πάω την χρονιά που συμμετείχε η Έλενα Παπαρίζου. Θα πω πολύ γρήγορα αυτή την ιστορία, είμαι στην Θεσσαλονίκη έχει τραγουδήσει η Έλενα έχω ξετρελαθεί, θεωρώ ότι είναι η νικήτρια. Στην αρχή η Έλενα δεν ψηφιζόταν από τον κόσμο όπως της αναλογούσε.

Θυμάμαι δούλευα τότε στην Θεσσαλονίκη, έπρεπε να φύγω, η Μελίνα ήταν μωρό στην κούνια. Ήμουν έτοιμη να φύγω είχα τρελαθεί και σε όλο τον δρόμο στην διαδρομή γιατί πήγαινα στο μαγαζί που τραγουδούσα σκεφτόμουν, ε όχι ρε δεν ψηφίζεται την Παπαρίζου, τώρα θα δείτε θα έρθω του χρόνου. Είχα θυμώσει πάρα πολύ, φτάνω στο μαγαζί μου είπαν ότι Έλενα είχε εκσφενδονιστεί στην πρώτη θέση εκεί που έπρεπε να είναι. Ήταν η πιο κοντινή φάση που έχω φτάσει από θυμό, γιατί δεν ψήφιζαν την Έλενα».