Μπέττυ Μαγγίρα για Τέμπη: «Είμαστε παγωμένοι, δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε»

Μπέττυ Μαγγίρα για Τέμπη: «Είμαστε παγωμένοι, δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε»

Επέστρεψε και η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» που δεν βγήκε στον αέρα την προηγούμενη Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή λόγω της τραγωδίας των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Μάλιστα, η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν φανερά συγκινημένη στην έναρξη της εκπομπής, καθώς αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός.

«Καλημέρα. Καλή μας εβδομάδα. Βρισκόμαστε και πάλι εδώ μετά από μια τριήμερη παύση. Μια παύση σεβασμού και τιμής απέναντι σε αυτή τη συγκλονιστική τραγωδία που μας έκανε όλους να αισθανόμαστε πιο μικροί. Ξεκινάνε και πάλι σήμερα βήμα – βήμα να επαναφορτίσουμε με δύναμη τις ημέρες μας. Τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτιάξουμε ένα παράθυρο αισιοδοξίας. Αυτός είναι ο ρόλος και ο σκοπός της ψυχαγωγίας και για αυτό την τιμούμε, όχι εύκολα αυτές τις ημέρες.

Δεν παύει να είμαστε άνθρωποι, γονείς, μητέρες και σίγουρα μας επηρεάζει. Θα σας ζητήσουμε λίγο χρόνο να μπούμε σιγά – σιγά σε αυτό μαζί σας και να συνεχίσουμε… Είμαστε όλοι πολύ παγωμένοι, δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε όλες αυτές τις μέρες. Η ψυχαγωγία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για αυτό ίσως είναι εκεί, για να δώσει μια νότα αισιοδοξίας», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.