Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν γίνεται να μην με επηρεάσει ως μάνα που μεγαλώνει δύο κορίτσια»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν γίνεται να μην με επηρεάσει ως μάνα που μεγαλώνει δύο κορίτσια»

Η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου, η έκανε μια διαφορετική έναρξη στην εκπομπή της “I Love ΣουΚου” και εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια και ηθοποιός θέλησε να αναφερθεί στη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της, όπου σόκαρε το πανελλήνιο.

«Το κέφι μας είναι πάντα στα ύψη, δεν το συζητώ, διότι είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή και αυτό θα παραμείνουμε, αυτό θα κρατήσουμε. Θέλουμε να σας κάνουμε να περνάτε καλά.

Βέβαια, δεν γίνεται να μην μας επηρεάζει η επικαιρότητα και όλα όσα γίνονται γύρω μας. Μας συγκλόνισε η δολοφονία της Κυριακής όλους μας και μας συγκλονίζουν και τα στατιστικά. 40 γυναίκες τη μέρα καταγγέλλουν τον σύντροφό τους για βία. Αυτόν τον αριθμό και μόνο που τον ακούς δεν γίνεται να μην σε επηρεάσει. Δεν γίνεται να μην με επηρεάσει ως γυναίκα, δεν γίνεται να μην με επηρεάσει ως μάνα που μεγαλώνει δύο κορίτσια.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να ζητάνε βοήθεια οπωσδήποτε. Να φωνάζουν στους δίπλα, στην οικογένειά τους. Δυστυχώς, η Κυριακή ήταν αυτό το θύμα που ζήτησε βοήθεια αλλά δεν πρόλαβε να τη λάβει. Η απώλειά της μας αφορά όλους και θα έπρεπε, όταν μία γυναίκα καταθέτει μία τέτοια συμπεριφορά, να νιώθει ασφαλής για τη ζωή της. Όταν θα φτάσουμε στο επίπεδο να μπορούμε να της προσφέρουμε ως κοινωνία αυτή την ασφάλεια, τότε νομίζω πως θα έχουμε πετύχει και ως άνθρωποι», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.