Αντριάνα Παρασκευοπούλου για το διαζύγιό της: «Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Δεν ξέρω αν…»

Αντριάνα Παρασκευοπούλου για το διαζύγιό της: «Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Δεν ξέρω αν…»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την Τίνα Μεσσαροπούλου, παραχώρησε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων της ΕΡΤ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά της που έχουν φύγει από το σπίτι για σπουδές, αλλά και στο διαζύγιό της από τον μπασκετμπολίστα, Νίκο Μπουντούρη.

«Φέτος θα είναι η χρονιά της ανατροπής. Κάνω πρεμιέρα και στο ενδυματολογικό κομμάτι. Έχω διπλό ρόλο στην ΕΡΤ. Είμαι επικεφαλής της υποδιεύθυνσης των ενημερωτικών εκπομπών, εκτός από παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Είμαι ειδησάκιας, όλη μέρα είμαι με ειδήσεις. Όσο έκανα βραδινό δελτίο ειδήσεων δεν μπορούσα να πάω ούτε θέατρο. Γυρνούσα στις 11 το βράδυ», είπε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

«Δεν έχω ακόμα εξοικειωθεί με τις νέες αυτές συνθήκες. Προχθές για παράδειγμα, έφευγα από το δελτίο και μου τηλεφώνησε μια φίλη που μου είπε να πάω να τσιμπήσουμε κάτι και της λέω, “δε γίνεται, θέλω να πάω σπίτι να δω τα παιδιά”. Μετά συνειδητοποίησα τι έλεγα. Τα παιδιά μου σπουδάζουν στον Βόλο», πρόσθεσε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου για τα παιδιά της.

Όσο για το διαζύγιό της από τον Νίκο Μπουντούρη, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου είπε: «Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που πήρα διαζύγιο. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα. Νομίζω πως ό,τι είναι να φέρει η ζωή στο φέρνει και στην ώρα που είναι να στο φέρει. Έχω πίστη στη ζωή. Οι άντρες δε με φλερτάρουν… Ίσως φταίει το αυστηρό προφίλ που βγάζω στη δουλειά».