Εξοργισμένη η Ράνια Τζίμα για το Ισραήλ: «Μιλάμε για χιλιάδες παιδιά που θα πεθάνουν τα επόμενα 24ωρα»

Ράνια-Τζίμα.png

Με τις αυξανόμενες ενέργειες του Ισραήλ στη Γάζα, ασχολήθηκαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Μάλιστα, κατά τη ροή του δελτίου ειδήσεων, η Ράνια Τζίμα δεν έκρυψε τον προσωπικό της αποτροπιασμό για όσα λαμβάνουν χώρα εκεί.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σημείωσε πως «πάντως το Ισραήλ δεν χρησιμοποιεί μόνο όπλα. Χρησιμοποιεί και τον λιμό. Έχει μετατρέψει τον λιμό σε όπλο, τον οποίο στρέφει σε βάρος αμάχων. Σε βάρος εκατομμυρίων ανθρώπων. Διότι εδώ η κατάσταση, αυτό που βλέπουμε, είναι στα όρια της γενοκτονίας».

«Μιλάμε για χιλιάδες παιδιά που θα πεθάνουν τα επόμενα 24ωρα, αν δεν περάσουν αυτά τα φορτηγά. Φορτηγά τα οποία εδώ και τρεις μήνες δεν περνούν και που και τώρα, πάλι, είναι μπλοκαρισμένα. Πριν πάμε να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει σε σχέση με την ανθρωπιστική βοήθεια, οι Ισραηλινοί ζητούν συγνώμη για τους πυροβολισμούς αλλά οι χώρες μεμονωμένα ξεκινούν έρευνα για το περιστατικό» υπογράμμισε η Ράνια Τζίμα για να δώσει συνέχεια στη ροή του δελτίου ειδήσεων.