Ανθή Σαλαγκούδη: «Έχω γίνει junkie της ενημέρωσης, αν δε δω ενημερωτικές εκπομπές κάθε πρωί κάτι παθαίνω»

Ανθή Σαλαγκούδη: «Έχω γίνει junkie της ενημέρωσης, αν δε δω ενημερωτικές εκπομπές κάθε πρωί κάτι παθαίνω»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”, παραχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που έχει αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Attica tv κάθε Σάββατο και Κυριακή, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ποτέ δεν είχε σκεφτεί τον εαυτό της σε αυτή τη θέση.

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση. Δεν είχα σκεφθεί ποτέ ότι θα παρουσίαζα δελτίο ειδήσεων αλλά από όσα έχω κάνει είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο, με ιντριγκάρει. Έχω γίνει junkie της ενημέρωσης, ξυπνάω κάθε πρωί και βλέπω ενημέρωση. Αν δε δω, κάτι παθαίνω» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Επίσης η δημοσιογράφος μίλησε για το θέμα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες την επικαιρότητα και αφορά την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια και την παρένθετη μητέρα.

«Υπάρχει μια διάκριση στο θέμα της παρένθετης μητέρας, αφού επιτρέπεται μόνο στα ετερόφυλα ζευγάρια. Ο θεσμός της παρένθετης μητέρας δεν ανακαλύφθηκε τώρα για τα ομόφυλα ζευγάρια, υπάρχει. Στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες ως τεκνοποιητική μηχανή» τόνισε η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Δεν μπορώ να είμαι δογματική με την έννοια της οικογένειας και το πώς αποφασίζει ο καθένας να κάνει οικογένεια» σχολίασε η Ανθή Σαλαγκούδη.