Σία Κοσιώνη για την πρώτη συγγραφική της απόπειρα και τον γιο της: «Με μεγάλη χαρά να…»

Σία-Κοσιώνη-250x250.png

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1, μίλησε η Σία Κοσιώνη με αφορμή την πρώτη της συγγραφική απόπειρα και το βιβλίο της, «Μια άλλη ιστορία».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρώτο της παιδικό βιβλίο αλλά και κάτω από τις συνθήκες με τις οποίες ξεκίνησε να γράφει, καθώς καθημερινά έχει ένα «πιεσμένο» πρόγραμμα.

«Χρόνος δεν υπάρχει, ο χρόνος πάντα εφευρίσκεται όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα. Ήταν νύχτα όταν έγραφα το βιβλίο και μάλιστα πολλές νύχτες ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έκανα τις διορθώσεις», ανέφερε η Σία Κοσιώνη και πρόσθεσε: «Δεν είμαι συγγραφέας, δεν διεκδικώ κάποιον τίτλο, είμαι δημοσιογράφος. Συναντήθηκε η δουλειά μου με την συγγραφή αυτού του παιδικού βιβλίου και εύχομαι να είναι χρήσιμο».

Όσο για το εάν ο γιος της, Δήμος, θα ήθελε μελλοντικά να γίνει δημοσιογράφος, είπε: «Με μεγάλη χαρά θα έβλεπα τον γιο μου να ακολουθεί τα βήματά μου. Πρέπει να αφήνουμε τα παιδιά ελεύθερα να διαλέγουν τι θέλουν και τι τους αρέσει. Προσωπικά δεν πρόκειται να τον πιέσω ποτέ να γίνει ή να μην γίνει κάτι. Αν μου έλεγε – που μου το λέει τώρα γιατί αυτό γνωρίζει – θα του έλεγα ναι, να γίνει δημοσιογράφος».