Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είμαι σε ηλικία 50 ετών και αγχώνομαι για την υγεία μου, όχι για την εξωτερική μου εικόνα»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είμαι σε ηλικία 50 ετών και αγχώνομαι για την υγεία μου, όχι για την εξωτερική μου εικόνα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου, παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της όταν έχασε τη μητέρα της, την εφηβεία των παιδιών της, αλλά και ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο που περνά.

«Για αρκετό καιρό όταν ήμουν μικρή δεν μου άρεσε να μου λένε καλά λόγια για την εμφάνισή μου, το θεωρούσα ότι είναι αρνητικό. Γιατί τότε στον χώρο της υποκριτικής η ωραία γυναίκα σήμαινε ότι δεν ήταν και τόσο καλή. Τώρα αυτά τα πράγματα έχουν ξεπεραστεί. Πλέον μπορεί να χάσεις δουλειές επειδή μπορεί να είσαι πολύ ωραίος ή επειδή είσαι άσχημος», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Όσον αφορά στους δύο γιους της, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανέφερε: «Ο ένας μου γιος είναι 15 και ο άλλος 14. Για αυτούς είναι πολύ φυσιολογική αυτή η ηλικία, για εμάς είναι πιο δύσκολη, γιατί πρέπει να δεχτούμε ότι μεγαλώνουν και φεύγουν από τον στενό κύκλο. Περισσότερο είναι ανασφάλεια των γονιών».

Επίσης η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε πως δεν θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να υποδείξει στο παιδί της τι εργασία θα ακολουθήσει.

«Με ποιο δικαίωμα θα έλεγα στο παιδί μου τι δουλειά θα ακολουθήσει; Αν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί με γεια τους, με χαρά τους», τόνισε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Μάλιστα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκάλυψε ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκοίλια που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή της έως σήμερα.

«Η πιο μεγάλη δυσκολία ήταν όταν αρρώστησε η μητέρα μου. Μου λείπει η επαφή, να της πω κάτι που έκαναν τα παιδιά, τα μικρά τα αυτονόητα, τα καθημερινά. Πιτσιρίκα δεν μου άρεσε να μου λένε καλά λόγια για την εμφάνισή μου. Το θεωρούσα ότι είναι αρνητικό, ήθελα να με διακρίνουν επειδή είμαι έξυπνη», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Όσο για τη σχέση της με τον χρόνο, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Η σχέση με το χρόνο είναι καλή σε γενικές γραμμές. Είμαι κοντά στα 50, δεν αγχώνομαι τόσο για την εξωτερική μου εικόνα, αλλά για την υγεία μου. Έχω διάφορα μυοσκελετικά, που ελπίζω να μην χειροτερέψουν. Τέτοια πράγματα. Φυσικά και θέλω να δείχνω καλά».