Βίκυ Βολιώτη για την κόρη της: «Διαβάζουμε μαζί, εκείνη για το σχολείο, εγώ για την εξεταστική»

Βίκυ Βολιώτη για την κόρη της: «Διαβάζουμε μαζί, εκείνη για το σχολείο, εγώ για την εξεταστική»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την όμορφη σχέση που έχει με την κόρη της, Άννα αλλά και για τα δικά της παιδικά χρόνια.

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με αγάπη. Η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή, αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι η αυστηρότητα της υπερβαίνει την αγάπη της. Σκεφτόμουν ότι αυτά που είχα ως παιδί ήταν από την οικογένειά μου, η οποία με φρόντιζε, αλλά τα θεωρούσα δεδομένα», είπε η Βίκυ Βολιώτη και συνέχισε: «Πολλές φορές τυχαίνει να διαβάζουμε μαζί, εκείνη για το σχολείο της και εγώ για την εξεταστική. Είναι καλή μαθήτρια, αλλά δεν είναι και ένα παιδί που είναι όλη μέρα στα βιβλία. Έχει μια υγιή σχέση με το σχολείο».

«Είναι καλή μαθήτρια η κόρη μου, επιμελής αλλά όχι τρελό σπασικλάκι. Τα πάντα έχουν αλλάξει από τότε που ήρθε η Άννα στη ζωή μου αλλά όχι απότομα. Μεγαλώνουμε μαζί, ωριμάζω και βλέπω τη ζωή μου σε σχέση με το παιδί, έχω μια άλλη ευθύνη αυτή τη στιγμή. Το παιδί μου δεν με βαραίνει καθόλου. Έχει πολλή πλάκα η Άννα και είναι ωραίο άτομο. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε μαζί και πορευόμαστε μαζί στη ζωή» κατέληξε η Βίκυ Βολιώτη.