Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που οφείλουμε να είμαστε με τη σωστή πλευρά»

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με αφορμή βραδινή της έξοδο.
Μάλιστα, η ηθοποιός μετά από σχετική ερώτηση για την τοξικότητα που υπάρχει στα social media, τόνισε: «Εγώ δεν είμαι πολύ ενεργή στα social media, άρα δεν το αντιμετωπίζω τόσο πολύ.
Αλλά βλέπω αυτό το cancel culture που υπάρχει και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να κάνουν και λάθη στις επιλογές τους, δεν βάζουμε μία γραμμή και τους τελειώνουμε. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που οφείλουμε να είμαστε με τη σωστή πλευρά».
Όσον αφορά τον Φάνη Μουρατίδη που παρουσιάζει το “Money Drop“, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σχολίασε: «Το περίμενα ότι θα τα πάει καλά, γιατί είναι κάτι που του πάει πολύ, κάτι που του ταιριάζει. Ήμουν σίγουρη. Μας έχουν κάνει πρόταση να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά δεν θέλουμε».