Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” και την Ελένη Τσολάκη, παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
«Μεγαλώνω πάρα πολύ όπως όλοι και χαίρομαι πάρα πολύ. Και μου αρέσει που βρίσκομαι σε αυτήν την ηλικία. Μου αρέσουν όλα σε αυτήν την ηλικία, αλλά κυρίως τα ουσιαστικά. Μου αρέσει ο τρόπος που μπορώ να σκεφτώ, είσαι στη μέση σε αυτή την ηλικία. Ξέρεις το πριν και το πριν σου δίνει και εφόδια για το μετά.
Βγάζεις από τη μέση κάτι παράλογα και βαρετά άγχη που δεν σου χρειάζονται καν. Εντοπίζω τις μεγάλες διαφορές στη συνειδητοποίηση», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τόνισε ότι η ψυχοθεραπεία τη βοήθησε στο να ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό της.
«Είχα κάνει παλιότερα ψυχοθεραπεία αλλά μετά όταν πέθανε η μητέρα μου, είπα ότι είναι μία ευκαιρία να κάτσω και να ασχοληθώ με κάποια πράγματα. Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν συνοδοιπόρος αλλά δεν τον αφορά αυτό το θέμα. Με τον Φάνη, όντας στην ίδια δουλειά, υπάρχουν εύκολες και δύσκολες στιγμές. Κάποιες φορές ίσως να υπήρξε ανταγωνισμός. Είμαι μια κανονική μαμά, όχι υπερπροστατευτική», πρόσθεσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.













