Ζωή Κρονάκη για Μάριον Μιχελιδάκη: «Θεωρούμε ότι έκανε μια…»

Ζωή Κρονάκη για Μάριον Μιχελιδάκη: «Θεωρούμε ότι έκανε μια...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star», παραχώρησε η Ζωή Κρονάκη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια για την επιλογή της ΕΡΤ να τοποθετήσει δυο ηθοποιούς στη θέση των παρουσιαστών των εκπομπών «Μαμά-δες» και «Μπαμπά-δες».

«Ο Παπανώτας δεν είπε κάτι που δε περνά από το μυαλό όλων. Όμως, ο Τάσος Ιορδανίδης, όπως και η Τζένη Θεωνά, που το υπηρετεί εξαιρετικά, απάντησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο άνθρωπος είπε ότι είναι ένα εύλογο σχόλιο και ότι αυτός θα το κάνει από καρδιάς.

Είχα αποφασίσει ήδη ότι δε θα είμαι στις “Μαμά-δες” και εννοείται ότι συζήτησα με τους ανθρώπους της ΕΡΤ, μίλησα με τη Τζένη, κάναμε και μαζί κάποια πρώτα γυρίσματα.

Δε ξέρω αν θα έφευγα από την ΕΡΤ. Στην ΕΡΤ νιώθω ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν χωρίς να αγχωνόμαστε για τα νούμερα» είπε η Ζωή Κρονάκη που αποκάλυψε επίσης πως επηρεάζεται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη Μάριον Μιχελιδάκη που πέρσι είδαμε τηλεοπτικά στο Open, η Ζωή Κρονάκη σχολίασε: «Θεωρούμε ότι η Μάριον Μιχελιδάκη έκανε μια καλή προσπάθεια ή όχι; Ή το αποδεικνύουν τελικά τα νούμερα τηλεθέασης ή το αποδεικνύει το γεγονός πως δεν είναι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση; Θέλω να πω ότι, υπάρχουν εκπομπές που είναι πολύ ωραίες αλλά να αποτυγχάνουν στη συγκεκριμένη ζώνη απέναντι από τον ανταγωνισμό».