Ζωή Κρονάκη: «Έπιασε από τον γιακά τον σκηνοθέτη και άρχισε να βρίζει και να φωνάζει σε όλους μας»

Ζωή Κρονάκη: «Έπιασε από τον γιακά τον σκηνοθέτη και άρχισε να βρίζει και να φωνάζει σε όλους μας»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιατικα», παραχώρησε η Ζωή Κρονάκη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την αλλαγή της ώρας της εκπομπής της, για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στον χώρο της δημοσιογραφίας.

«Η αλλαγή ώρας είναι στρατηγική κίνηση του καναλιού να κρατήσει την ενημέρωση στην πρωινή ζώνη. Και η εκπομπή του Φώτη και της Τζένης πήγε μεσημέρι. Η ζώνη που είμαστε είναι μία καινούργια ζώνη, δεν υπήρχε κάτι εκείνη την ώρα στην ΕΡΤ. Παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν θα με ρίξουν τα νούμερα τηλεθέασης», είπα η Ζωή Κρονάκη για την εκπομπή «Δύο στη 1».

Ενώ στη συνέχεια η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην καριέρα της, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ: «Έχει τύχει στο ρεπορτάζ να κλωτσήσουν την κάμερά μου. Έπιασε από τον γιακά τον σκηνοθέτη και άρχισε να τον βρίζει και άρχισε να φωνάζει σε όλους μας.

Κάποιος άνθρωπος ο οποίος είχε ενημερωθεί ότι ήταν να γίνει γύρισμα στον χώρο λειτούργησε πάρα πολύ άσχημα. Θυμάμαι ότι άρχισα να κλαίω και ότι τον παρακαλούσα να μας αφήσει να φύγουμε. Φύγαμε και ο άνθρωπος αυτός συνέχισε με έναν τρόπο να μας απειλεί».