Γιώργος Δασκαλάκης: Η σύντροφός του τραγουδιστή εξηγεί τι συνέβη και επιδεινώθηκε η υγεία του

Γιώργος Δασκαλάκης: Η σύντροφός του τραγουδιστή εξηγεί τι συνέβη και επιδεινώθηκε η υγεία του

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε η σύντροφός του Γιώργου Δασκαλάκη, Μαρία Ντινόρη και αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση υγείας του τραγουδιστή, που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Δασκαλάκης αποκάλυψε με ανάρτησή του ότι κατά τη διάρκεια των γιορτών η υγεία του υποτροπίασε.

«Ο Γιώργος έχει υποτροπιάσει εξαιτίας της θρόμβωσης που έχει πάθει στο αριστερό πόδι του. Αυτό έγινε ξαφνικά, δε γνωρίζουμε τι έφταιγε. Αλλά αυτό τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, δυσκολεύεται να πάει ακόμη και τουαλέτα. Δε ξέρουμε τίποτα ακόμα, τον άλλο μήνα θα πάμε στον Ευαγγελισμό για εξετάσεις.

Εκεί θα δούμε ακριβώς σε ποια φάση βρισκόμαστε. Αυτή τη στιγμή είναι σπίτι και κάνει κάποιες ενέσεις. Θα τις κάνει για αρκετούς μήνες ακόμα, το λιγότερο εξάμηνο. Είναι και δεν είναι δυνατός, έχει πέσει αρκετά η ψυχολογία του.

Σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο, δεν σταματάει να μιλάει για τον θάνατο. Εκεί που είναι δυνατός, εκεί τον παίρνει και από κάτω και μου λέει “Εγώ θα πεθάνω”. Τον στηρίζω με πολλή αγάπη και χιούμορ. Τσακωνόμαστε κιόλας για να βάζουμε το αλατοπίπερο. Μόνο προσευχές από εσάς, τίποτα άλλο» εξομολογήθηκε η Μαρία Ντινόρη.