Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την πρόταση για το “Happy Day”: «Είχα την Νάγια μωρό και…»

stam_tsimtsili_70594994_485160335413728_5286700844686182088_n-250x250.jpg

Μια αποκάλυψη για το πώς της έγινε η πρόταση από την Ζήνα Κουτσελίνη, για να παρουσιάσει το Happy Day, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της.

«Αυτά τα τηλέφωνα στα ξαφνικά, που δεν τα περιμένεις και δεν πολυ καταλαβαίνεις πως έχουν σκεφτεί και τι θέλουν από σένα… Αντίστοιχα κι εμένα όταν με είχε πάρει, καλή ώρα, έναν Φεβρουάριο – Ιανουάριο του 2014 που είχα την Νάγια μωρό και την Μαίρη στην κοιλιά και μου λέει “σκεφτόμαστε στον alpha να ξεκινήσουμε μία εκπομπή και θέλουμε να την παρουσιάσεις…”

Και της λέω “συγγνώμη γιατί δεν περιμένεις να γεννήσω και να συζητήσουμε για Σεπτέμβρη”; Και μου λέει η Ζήνα “τώρα είναι ευκαιρία και τώρα θα έρθεις”», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση που την οδήγησε στο τιμόνι της εκπομπής.

«Λέω πάντως καμιά φορά αυτό το αιφνιδιαστικό που δεν το έχεις βάλει και στο μυαλό σου, σε ένα καλούπι…» συνέχισε η παρουσιάστρια και η Τίνα Μέσσαροπούλου σχολίασε ότι η Ζήνα Κουτσελήνη δεν μπορεί να μην έχει κάτι στο μυαλό της και να μην το έχει στημένο και μετά να το προτείνει.