Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από…»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από...»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Night Out” με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες και στις κακές συμπεριφορές που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα στην επαγγελματική της διαδρομή.

«Φρικτή συμπεριφορά έχω γνωρίσει. Συμπεριφορά που έχω γυρίσει σπίτι μου και έκλαιγα, έχω γνωρίσει. Από ανθρώπους που δεν το περιμένεις κιόλας αλλά έχει πάρει το μαχαίρι του Τσάκι, σου έχει θάψει τον λάκκο, αιωνία η μνήμη σου και δεν το έχεις καταλάβει. Γιατί; Πως βρέθηκα εγώ θαμμένη τρία μέτρα κάτω από τη γη και με τον σταυρό; Δηλαδή να κάθεσαι απέναντι με χαμόγελο και να σε κερνάει και τα κόλλυβα σου! Να λες, μα τι φάση τώρα; Πως έγινε αυτό το πράγμα να τρώω τα κόλλυβα μου;.

Εμένα αυτό που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή είναι το γεγονός ότι και δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Και υποστήριξη ακόμα και στα χειρότερα μου. Γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω γυρίσει σπίτι και έχω πει “έχω κάνει λάθος”, “έχω συμπεριφερθεί φρικτά”. Πάρε τηλέφωνο και πες συγγνώμη. Είναι εντάξει! Έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθος! Το θέμα είναι πως θα το χειριστείς το λάθος. Πάρε τηλέφωνο και πες “είμαι τεράστιος μαλ…ας, συγγνώμη, απολογούμαι”. Εννοείται πως τα έχω κάνει, μέσα από τα λάθη μας μεγαλώνουμε και μέσα από τις συνθήκες δημιουργούμε έναν χαρακτήρα που μπορούμε να ξυπνάμε και να κοιμόμαστε το βράδυ.

Η οικογένεια μου μού έχει μάθει ένα πράγμα. Ότι το τι ψυχή θα παραδώσεις στο τέλος, όπου και να πιστεύεις παγκόσμια, έχει να κάνει με το αν είσαι εντάξει να κοιμηθείς. Εάν δεν είσαι, μην κοιμηθείς. Πάρε τηλέφωνο και πες, κατέβασε τα ρολά και απολογήσου. Δεν χειρίστηκα σωστά ούτε εμένα ούτε τον τρόπο που σου μίλησα ούτε τον τρόπο που σου φέρθηκα, συγγνώμη.

Δεν είναι εύκολο να καταγγείλουμε μια κακή συμπεριφορά Τρελαίνομαι με τους ανθρώπους που λένε “σήκω και φύγε”. Όλοι δουλεύομε, κανείς δεν έχει αυτή την χρυσή μπανανιά, όλοι δουλεύουμε, όλοι έχουμε υποχρεώσεις, περνάμε μια δεύτερη οικονομική κρίση.

Εγώ είχα περάσει μια πρώτη οικονομική κρίση μόλις είχα γίνει μάνα, δεν ήταν εύκολο, έπρεπε να πληρώσω κάτι υπέρογκες επιταγές. Τότε εμείς πληρωνόμασταν με κάτι 7μηνες και 12μηνες επιταγές και φτάναμε στην τράπεζα και μας έλεγαν αυτό είναι, “απολαύστε το”», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όσο για τις “ταμπέλες”, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε: «Δεν μπήκα στον χώρο της τηλεόρασης στα 20 μόλις τελείωσα σχολή δημοσιογραφίας, δεν είμαι ξανθιά, δεν είμαι γλυκούλα, που όλα αυτά είναι ταμπέλες που έχουν βάλει σε γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση που στην τελική δεν ισχύουν. Μπήκα στα 40, μελαχρινή, με σπουδές καμία σχέση με τη δημοσιογραφία. Οι ταμπέλες είναι για αυτούς που τις χρησιμοποιούν. Οι γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση είναι γυναίκες που θέλουν να είναι στην τηλεόραση και είναι σκληρά εργαζόμενες γυναίκες».