Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Είναι λίγο άκομψο εγώ που είμαι πρώην GNTM να…»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Είναι λίγο άκομψο εγώ που είμαι πρώην GNTM να...»

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για ακόμα μία φορά, σχετικά με το GNTM:

«Κρατάτε πάντα την αρχή της πρότασης. Η πρόταση έχει μία τελεία. Κέρδισα κάτι ήταν, γιατί με το GNTM κέρδισα μόνο. Καλό θα ήταν να με αφήσετε να πάω να αποχαιρετήσω τον άνδρα μου, ο οποίος δεν είπε τίποτα. Δουλειά είναι παιδιά, τέλεια δουλειά! Ζηλεύει ότι έχω αυτή τη δυνατότητα να πάω δύο μήνες να γυρίσω την Ασία».

Ενώ στη συνέχεια, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Περνάμε πάρα πολύ ωραία, γνωριζόμαστε. Το πιο ωραίο χαρακτηριστικό του Πέτρου που έχω λατρέψει είναι ότι έχει χιούμορ. Με τη Βίκυ Καγιά δεν μιλήσαμε, μόνο με τον Μπράτη και τον Σκουλό. Δεν μιλάμε για δουλειές, δεν είναι η ζωή μόνο δουλειά. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή.

Ξέρω ότι σας ενδιαφέρει πάρα πολύ να ρωτάτε για το GNTM, αλλά εγώ είμαι στην πύλη του αεροδρομίου να φύγω για Ασία. Και καταλαβαίνω ότι επειδή δεν έχει ανακοινωθεί η καινούρια επιτροπή, σας εύχομαι να τους ανακαλύψετε άμεσα. Είναι λίγο άκομψο εγώ που είμαι πρώην GNTM να μιλάω για ένα μελλοντικό GNTM που δεν ξέρω».