Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη, γιατί ο Εκατομμυριούχος δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη, γιατί ο Εκατομμυριούχος δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ»

Τη δική του απάντηση στους επικριτές του «Ποιος είναι εκατομμυριούχος», έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της συνέντευξης με τη Μαρίας Γεωργιάδου στο «The 2night Show», ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και είπε:

«Εδώ στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι γιατί! Λόγω οικονομικής κατάστασης… Γιατί πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη. Γιατί στην Ελλάδα ο Εκατομμυριούχος που κάνω εγώ δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ… Μα, αν μπορούσε, μακάρι… Αν μπορούσε η Ελλάδα των δέκα εκατομμύριων, εννοώ πληθυσμού, να δώσει ένα εκατομμύριο, θα ήταν υπέροχο. Γι’ αυτό και δίνουμε πολλά περισσότερα χρήματα, μικρότερα ποσά, σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγει κόσμος με πάρα πολλά λεφτά από τον εκατομμυριούχο.

Αλλά λένε “μα πώς μπορεί να είναι εκατομμυριούχος;”. Μα, δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, δεν μπορείς. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει. Ακούω κάποιους, να μην τους χαρακτηρίσω, που συγκρίνουν με την Αμερική και τη Μεγάλη Βρετανία. Δεν συγκρίνονται αυτά τα πράγματα. Δε μπορούν να συγκριθούν. Μιλάμε για άλλες αγορές και άλλο κόσμο».