Ξέσπασε σε κλάματα η Παρασκευή Κερασιώτη: «Ήρθε ένας κύριος και με ρώτησε από που…»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ-2-250x250.jpg

Η Παρασκευή Κερασιώτη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok και ξέσπασε σε κλάματα, αφού δέχτηκε ένα αρνητικό σχόλιο για την δουλειά που κάνει και την καταγωγή της.

Μάλιστα, με αφορμή τον κύριο που την έκανε να αισθανθεί άσχημα, το μοντέλο εξήγησε στους followers της πως καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

«Αυτό το βίντεο το έβγαλα πριν λίγες μέρες δεν ήθελα να το ανεβάσω αλλά το ανεβάζω για να πω κάποια πράγματα τελευταία φορά γιατί τα έχω πει αρκετές φορές αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν.

Το μόντελινγκ το λατρεύω το αγαπάω πολύ δεν το έχω αφήσει όπως νομίζουν κάποιοι δεν θα το αφήσω περνάω κάποιες δυσκολίες όμως θα το κυνηγήσω. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή το έχω ξαναπεί δουλεύω παράλληλα σερβιτόρα επειδή το θέλω εγώ για να μην έχω ανάγκη κανέναν για να μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τα έχουν έτοιμα.

Τις προάλλες ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι του είπα είμαι Ελληνίδα Τσιγγάνα και μου λέει είσαι τσιγγάνα και δουλεύεις οι δικοί σας δεν δουλεύουν και μου είπε και κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορώ να σας τα πω του χαμογέλασα του είπα να είναι καλά και έφυγα.

Όταν πήγα σπίτι με έπιασαν τα κλάματα αλλά μετά σκέφτηκα και είπα γιατί να στεναχωρηθώ δεν έχω εγώ το πρόβλημα αυτός το έχει ο κόσμος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κρίνει. Μην σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου να κάνετε αυτό που θέλετε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή η ζωή είναι μικρή και όμορφη να ζείτε την κάθε στιγμή χωρίς να σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.