Η Julia Roberts εξηγεί τους λόγους που επιλέγει να μην κάνει γυμνό στις ταινίες της

Η Julia Roberts εξηγεί τους λόγους που επιλέγει να μην κάνει γυμνό στις ταινίες της

Συνέντευξη στη Βρετανική Vogue, παραχώρησε η Julia Roberts‎‎ που έχει παίξει σε περισσότερες από 50 ταινίες κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της, ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί σε καμία από αυτές γυμνή.

Μάλιστα, η 56χρονη ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι απέφυγε επίτηδες να αναλάβει οποιουσδήποτε πικάντικους ρόλους προκειμένου να έχει μια «καριέρα κατάλληλη για όλους».

Ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει «κάποιο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε άλλες γυναίκες» όταν επιλέγει σενάρια, η πρωταγωνίστρια του «Pretty Woman» είπε στον δημοσιογράφο ότι πρόκειται περισσότερο για το τι «επιλέγει να μην κάνει».

«Ξέρετε, χωρίς να θέλω να επικρίνω τις επιλογές των άλλων, αλλά για μένα το να μη βγάλω τα ρούχα μου σε μια ταινία ή να μην είμαι ευάλωτη με σωματικό τρόπο είναι μια επιλογή που υποθέτω ότι κάνω για τον εαυτό μου. Αλλά στην πραγματικότητα, επιλέγω να μην κάνω κάτι σε αντίθεση με το να επιλέξω να κάνω κάτι» εξήγησε η Julia Roberts‎‎.

Επίσης η ηθοποιός αποκάλυψε ότι μπορεί να κληρονόμησε τη σταθερή της στάση απέναντι στο φεμινισμό από τη μακρινή ξαδέρφη της, Gloria Steinem.

Παρά την ελπίδα της να εμπνεύσει άλλες γυναίκες που νιώθουν πίεση να γδυθούν για τις ταινίες, η Roberts‎‎ παραδέχτηκε ότι η βιομηχανία είναι «εντελώς διαφορετική» σήμερα σε σύγκριση με την εποχή που ξεκίνησε την υποκριτική.

«Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα, γιατί δεν είναι η δική μου εμπειρία, αλλά απλά φαίνεται πολύ διαφορετική» είπε η Julia Roberts‎‎ και συμπλήρωσε: «Και κατά κάποιον τρόπο, φαίνεται τόσο ακατάστατη. Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία για να είσαι διάσημος τώρα, που απλά φαίνεται εξαντλητικό».

«Υπάρχουν περισσότερα στοιχεία, περισσότερος θόρυβος, περισσότερες διέξοδοι, περισσότερα πράγματα», πρόσθεσε η Roberts‎‎.