Βίκυ Καγιά: «Έκλεισαν οι κύκλοι του “Shopping Star” και του “GNTM” για εμένα»

Βίκυ Καγιά: «Έκλεισαν οι κύκλοι του “Shopping Star” και του “GNTM” για εμένα»

Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μίλησε η Βίκυ Καγιά.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, ενώ μίλησε για το “Shopping Star” και το “GNTM”.

«Είμαι μια χαρά με την αποχή μου από την τηλεόραση, μου αρέσει που είμαι τηλεθεάτρια. Έφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό μου, έβγαλα και τις ανταύγειες. Δεν βάφω τα μαλλιά μου πια, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Μου αρέσει που πλέον είμαι τηλεθεάτρια. Δεν μπορώ να δώσω χρονικό όριο για το πότε θα επιστρέψω. Τώρα όμως θέλω να απολαμβάνω χρόνο με τα παιδάκια μου, τους φίλους μου, αυτά που κάνω και τώρα δηλαδή», είπε η Βίκυ Καγιά.

Όσο για τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της, Βαγγέλη Χαρισόπουλου, είπε: «Είπε έτσι όντως; Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είναι πολύ τιμητικό και γλυκό. Χαίρομαι που είπε και πολύ ωραία λόγια για τη συνεργάτιδά του. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και αλλάζει, μπορεί να πάνε καλά τα πράγματα, μπορεί να πάνε και κακά. Τον κύκλο αυτόν τον έχω κλείσει. Τους έκλεισα, τους άφησα πίσω μου με αγάπη, σεβασμό και καλά συναισθήματα».