Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον σύζυγό της: «Τα 32 χρόνια σχέσης είναι ευλογημένα αφού είμαστε…»

Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον σύζυγό της: «Τα 32 χρόνια σχέσης είναι ευλογημένα αφού είμαστε...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, έρχονται κάποια γεγονότα στη ζωή που σου λένε ασχολήσου με το μέσα σου.

«Έρχονται κάποια γεγονότα στη ζωή που σου λένε ασχολήσου με το μέσα σου. Από τότε που έχασα τον πατέρα μου ασχολούμαι με την αυτογνωσία, με κουράζει η απραξία, το καθισιό και η αδράνεια», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και πρόσθεσε:

«Και στη νομική αλλά και στην τηλεόραση προσπαθείς να κερδίσεις ένα ακροατήριο. Νιώθω ευγνωμοσύνη που ήμουν στην τηλεόραση τα πάρα πολύ καλά χρόνια της. Τα 33 χρόνια πορείας ήταν δύσκολα, παραγωγικά και εξελικτικά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω κανένα συμβιβασμό ή να υποκύψω σε οτιδήποτε άλλο πέρα των επίλογων μου. Δεν έβγαλα ούτε τα παιδιά μου στα περιοδικά, ούτε το σπίτι μου, ούτε gossip καταστάσεις από τη ζωή μου».

Όσον αφορά τον σύζυγό της αλλά και για τα παιδιά της, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογήθηκε: «Τα 32 χρόνια με τον σύζυγό μου είναι ευλογημένα αφού είμαστε ακόμα μαζί. Καμία σχέση δεν είναι εύκολο να κρατηθεί, θέλει επιθυμία. Είμαι αγορομάνα, έχω λατρεία με τα αγόρια μου, είμαι περήφανη για τα παιδιά μου. Έβαζα όρια στα παιδιά μου αλλά ήμουν και πολύ επιβραβευτική. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τα παιδιά σου να έχουν πάρει αυτό το δώρο της αυτονομίας που τους έχεις κάνει».

Μάλιστα, όπως είπε, ο μοναδικός τρόπος για να ζήσει πολλά χρόνια είναι να περάσει πολύς χρόνος από πάνω της και αυτό είναι ευλογία.