Βικτώρια Χαλκίτη: «Πέρασα πολύ πόνο ψυχολογικά και σωματικά μέχρι να γίνω μαμά»

Βικτώρια Χαλκίτη: «Πέρασα πολύ πόνο ψυχολογικά και σωματικά μέχρι να γίνω μαμά»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”, παραχώρησε η Βικτώρια Χαλκίτη.

Η τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής μεταξύ άλλων μίλησε για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει βιώσει στην καριέρα της αλλά και τις προσπάθειες που κατέβαλλε επί χρόνια προκειμένου να γίνει μαμά.

«Έχω βιώσει πολύ άσχημες συνεργασίες αλλά και τι έγινε; Τότε με πλήγωναν. Είχα πέσει και σε κατάθλιψη λόγω αυτών. Μου είχε τύχει να έχω κλείσει τη χειμερινή μου σεζόν με έναν τραγουδιστή, πάω στην πρόβα και μου λέει ο μαέστρος “εσύ τι κάνεις εδώ;” έτσι έμαθα ότι με είχαν διώξει και έμεινα χωρίς δουλειά τον Χειμώνα» είπε η Βικτώρια Χαλκίτη και στη συνέχεια περιέγραψε διάφορα ευτράπελα που της έχουν συμβεί πάνω στη σκηνή.

«Η ζωή με ένα παιδί είναι πάρα πολύ ωραία. Είχα χάσει την πίστη μου ότι θα μπορέσω να γίνω μαμά. Μέχρι την τελευταία στιγμή, ακόμα και όταν είχα μείνει έγκυος, δεν το πίστευα. Έχω περάσει πολύ πόνο ψυχολογικά και σωματικά. Κράτησαν 8 χρόνια οι προσπάθειές μας. Μέσα στα 8 χρόνια αυτά έχασα και τη μητέρα μου.

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα και για τον άντρα μου. Νομίζω ότι ο άντρας μου το πίστευε περισσότερο ότι θα τα καταφέρουμε. Είχαμε πει όμως και οι δυο ότι θα ήταν η τελευταία μας προσπάθεια και δε θα το σκεφτόμασταν άλλο» εξομολογήθηκε η Βικτώρια Χαλκίτη.