Η εξομολόγηση της Ήβη Αδάμου για τον Μιχάλη Κουϊνέλη: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς…»

Ήβη-Αδάμου-Μιχάλης-Κουινέλης-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε η Ήβη Αδάμου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κομμάτια που ερμηνεύει με τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουϊνέλη.

«Είναι η αλήθεια μας και βιωματικά. Υπάρχουν διαφωνίες για τη μουσική κάποιες φορές αλλά με ξέρει τόσο πολύ ο Μιχάλης όπως και εγώ και υπάρχει χημεία. Το “Δεν σε αφήνω” είναι ένα βιωματικό τραγούδι, το έγραψε ο Μιχάλης μετά από ένα παιχνίδι με την κόρη μας, πως δεν την αφήνει. Και το “Για Σένα” είναι για την οικογένειά μας. Τα συναισθήματα με τον Μιχάλη ήταν πολύ έντονα και αμοιβαία από τη αρχή. Πορευόμαστε μαζί και έχουμε εξέλιξη και όταν είσαι γεμάτος ό,τι και να συμβαίνει, όλα είναι καλά», είπε η Ήβη Αδάμου.

«Είναι πολύ λογικό πως όταν ξεκινάει ένα παιδί 16 χρονών είναι διαφορετικά. Πάντα είχα μία ωριμότητα αλλά σημασία έχουν και οι άνθρωπο που έχεις δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Μου αρέσει η διακριτικότητα στη ζωή μου», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Βοήθησε και πολύ το ότι έγινα μικρή μαμά. Εγώ το θεωρώ κάτι πολύ όμορφο. Η μαμά μου έκανε μικρή παιδί και το ήθελα κι εγώ. Μου το έβγαλε και ο Μιχάλης αυτό. Μέχρι σήμερα θα συνεχίσω να λέω πως ο Μιχάλης μου βγάζει πολλά συναισθήματα. Παρατηρώ και σε εμένα αλλαγή μεγάλη με το παιδί. Είμαστε φίλες με το παιδί μου. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα», εξομολογήθηκε η Ήβη Αδάμου.

«Είχα μεγάλη τύχη που συμμετείχα σε ένα παιχνίδι και μετά ήρθε η δισκογραφική που μου είπε να κάνουμε ένα άλμπουμ. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τον Μιχάλη. Μουσικά θα ήμουν στον ίδιο δρόμο νομίζω. Θέλω να λέω όμορφα τραγούδια, με ωραίο στίχο και μουσική», είπε ακόμα η Ήβη.