Victor Vernicos μετά την πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision 2023: «Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε»

Victor Vernicos μετά την πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision 2023: «Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε»

Στο Λίβερπουλ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Victor Vernicos που είναι σε εντατικές προετοιμασίες για τη συμμετοχή του στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023, που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου.

Ο τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «What they say», μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην πρώτη πρόβα που έκανε, αλλά και στο πώς νιώθει λίγο πριν τον δεύτερο ημιτελικό.

«Νιώθω τέλεια, δεν είμαι πολύ αγχωμένος. Τα πάμε τέλεια με την ομάδα, είχαμε χθες την πρώτη πρόβα. Μόλις πάτησα στο Λίβερπουλ, η ενέργειά μου έφτασε στο 200%! Είμαστε έτοιμοι!

Είμαι ο νεότερος εκπρόσωπος φέτος στον διαγωνισμό, τρελαίνονται αυτοί και τρελαίνομαι κι εγώ κάθε φορά που το θυμάμαι. Είναι πάρα πολύ ωραίο το κλίμα, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς καλλιτέχνες και τα πάω πολύ καλά με όλους.

Χθες ήταν η πρώτη πρόβα στη σκηνή. Πήγαν τέλεια τα πράγματα στην πρόβα, δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Είδαμε κι εμείς πώς θα φαίνεται τηλεοπτικά. Αυτό το outfit θα φοράω στον ημιτελικό. Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε» είπε ο Victor Vernicos.

Όσο για το αν βρίσκεται εκεί η οικογένεια του, ο Victor Vernicos απάντησε: «Ναι έχουν έρθει και οι δύο γονείς μου, θα έρθουν και οι δύο αδελφές μου στις 9 Μαΐου. Γενικότερα, δεν έχω περάσει κάποια περίοδο άγχους, από τότε που ήρθαμε στο Λίβερπουλ. Όλοι γενικώς με ενθαρρύνουν και εγώ τους ενθαρρύνω. Όλοι δίνουν ενέργεια στους άλλους».