Ελένη Μενεγάκη για Καινούργιου: «Kάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζονται να λέγονται στην τηλεόραση»

Ελένη-Μενεγάκη-250x250.png

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε την συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στο Νίκο Μουτσινά.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δήλωση που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή αναφέροντας πως κάποια προσωπικά θέματα δεν είναι καλό να λέγονται στην τηλεόραση.

«Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου και θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε πολλά παιδιά. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, είναι δικό μου θέμα, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογές. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν η απελπισμένη» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή θυμάμαι και την Κατερίνα την είχα καλεσμένη στην εκπομπή ότι μιλούσε πάντα έτσι ανοιχτά σε βαθμό που κάποιες φορές με έπιαναν λίγο τα γέλια και της έλεγα “Κατερίνα μου γιατί τα λες αυτά;” Είναι αυτό που λες την κοιτούσα και έλεγα ενώ είναι έμπειρη τηλεοπτικά ή θέλει και τα λέει ή έχει και μικρές στιγμές που δείχνουν ότι είναι ένα πιο φρέσκο παιδί μέσα στην τηλεόραση γιατί κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για την σχέση μας δεν χρειάζεται νομίζω να τα λέμε έχω, αυτή την αίσθηση» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του Mega πρόσθεσε για την Κατερίνα Καινούργιου και τις δηλώσεις της για την προσωπική της ζωή: «Όχι να μη μιλάς για τη ζωή σου αλλά δεν χρειάζεται… άλλο τι λες με τους φίλους σου στο σπίτι σου ή με έναν ειδικό που μπορεί να σε βοηθάει… κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζονται να λέγονται στην τηλεόραση. Εγώ κάπου είχα διαβάσει ότι από τη στιγμή που ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις άμα το βάλεις στόχο είναι ήδη σαν έχεις κάνει την μισή διαδρομή».