Βανέσα Αδαμοπούλου για συνεπιμέλεια με Ιωάννη Παπαζήση: «Θέλουμε να εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον»

Βανέσα Αδαμοπούλου για συνεπιμέλεια με Ιωάννη Παπαζήση: «Θέλουμε να εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Βreakfast @Star”, παραχώρησε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Η τραγουδίστρια με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, μίλησε για την απόφαση που πήρε το 2009, μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε κάνει να αποσυρθεί από τη μουσική, ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση και τη συνεπιμέλεια.

«Το 2009 αποφάσισα ότι θέλω να σταματήσω να τραγουδάω. Μετά την ευλογία που είχα με το πρώτο μου τραγούδι και ούσα έναν χρόνο στη δουλειά, αισθάνθηκα ότι δε βρίσκομαι στο μονοπάτι που θέλω. Ένιωσα πολύ έντονα ότι έπρεπε να σταματήσω να το κάνω αυτό. Ένιωθα ότι κοροϊδεύω τον εαυτό μου, και τους άλλους αλλά κυρίως τον εαυτό μου» είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Το ότι έγινα μαμά, θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, άσχετα με το τι άλλο θα κάνω μετά. Με τον Ιωάννη κάναμε πάρα πολλή δουλειά για το παιδί. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν παιδιά, οι εγωισμοί είναι καταστροφικοί για τα παιδιά. Με τον Ιωάννη, σαν βάση, θέλουμε να εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον. Ο Ιάσονας κοιμάται τουλάχιστον δυο μέρες στον μπαμπά του. Πιστεύω ότι η συνεπιμέλεια είναι πάρα πολύ σημαντική» πρόσθεσε η Βανέσα Αδαμοπούλου και συμπλήρωσε:

«Οι γονείς και οι πατεράδες θέλουν να συμμετέχουν. Όταν μιλάμε για ισότητα των δυο φίλων, πρέπει να μιλάμε και για ισότητα στη γονειϊκότητα. Ο χωρισμός στην αρχή φαίνεται κάτι πάρα πολύ δύσκολο και είναι αλλά, στην πραγματικότητα δεν είναι το τέλος, είναι η συνέχεια».